Henter indhold...
AlderFølgeskab til fællesskab

Frivilligcenter SR-Bistand Nørrebro-Nordvest-Bispebjerg


I Følgeskab til fællesskab bygger vi bro mellem mennesker og sociale tilbud, foreninger og fællesskaber. Det gør vi ved at hjælpe med at finde relevante tilbud eller foreninger ud fra den situation, ønsker og behov, den enkle måtte have. Det kan nemlig være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, der findes i dit lokalområde. Vores frivillige fællesskabsguider hjælper mennesker med at finde sociale tilbud ud fra deres ønsker og behov.

Gennem SR-Bistands følgeskab, kan der søges fællesskaber, der fokuserer på ensomhed, eller en forening, der arrangerer ferielejre for børn. Vi kan guide og følge ud til maduddeling, hvor man kan få gratise madvare, eller ud til en IT cafe der kan hjælpe, hvis der er udfordringer med mobiltelefonen, eller til en gåklub hvor man bliver en del af fællesskabet. Det kan også være, du ikke ved, hvilket tilbud eller fællesskab du ønsker, men gerne vil have hjælp til at finde frem til et. Det kan vi hjælpe med. I København ledsager vi gerne ud til sociale tilbud eller aftaler. 
  
Vores fællesskabsguider viser vej og hjælper med at få overblik over de mange gode muligheder der er for at få hjælp og støtte, og så hjælper vi dig med den første indledende kontakt til de pågældende sociale tilbud, og med at bygge bro mellem dig og de frivillige fællesskaber i dit nærområde. 
  
Vi ved, det kan være svært selv at opsøge og blive en del af nye fællesskaber. Derfor vil de frivillige fællesskabsguider, efter behov, tilbyde at tage med til første møde med foreningen, tilbuddet eller fællesskabet. 
  
Vores tilbud er landsdækkende og gratis, men da vi har kontor på Nørrebro, kan vi kun følge til møder eller aftaler i København. 


Tilbuddet er til dig, som...

Vores tilbud henvender sig til dig

  • Som er boende i Danmark og er fyldt 18 år.
  • Som har brug for at finde et socialt tilbud eller fællesskab 

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Middelfart Kommune administreres af Frivilligcenter Middelfart

Frivilligcenter Middelfart Middelfart Kommune
Top